logo-confinanza

Over ons

Confinanza is een bedrijf gevestigd in de midden Limburgse gemeente Maasgouw. De drijvende kracht achter deze organisatie is Maddy Claessens, een vrouw met passie, ervaring en visie. Maddy heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële diensterlening. Deze schat aan ervaring combineren wij met persoonlijke aandacht voor onze klant, net datgene wat bij de grote bedrijven zo vaak ontbreekt. 

Wij zijn graag uw financieel partner.

Wij onderhouden zeer goede contacten met diverse accountants, notarissen en advocaten. Zo kunnen wij u altijd van een uitstekend en hoogwaardig actueel advies voorzien. Daar waar nodig brengen wij u in contact met deze deskundigen uit ons netwerk.

Wij zijn FFP gecertificeerd. Gecertificeerd Financieel planners die zijn aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (FFP) onderscheiden zich door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. Uitsluitend dan mag je het FFP-keurmerk dragen.

Voor meer informatie over de werkzaamheden van een gecertificeerd financieel planner kunt u terecht op de website www.vooruitkijken.nl